coachworkout Skip Navigation Links
SvenskaExpand  Svenska
Meny

Planerade aktiviteter

 

Sista dagarnaProva själv!
Logga in som coach.
Användarnamn: coach
Lösenord: coach

Logga in som atlet.
Användarnamn: athlete1
Lösenord: athlete1 

Beräkna ditt BMI!
cm   
kg    


BMI:

Vad är BMI  » Läs mer...

Official Supplier
 

Coachworkout.com - ett community för den fysiskt aktive

Coachworkout.com är ett community för fysiskt aktiva, elit såväl som motionärer som behandlar allt inom sport & hälsa. "Alla är atleter" är vårt motto. Människokroppen är skapad för att röra på sig och alla mår vi bra av att röra på oss. De som har mål och ambitioner ska erbjudas möjligheten att göra det bästa utifrån sin potential. I den allt hårdare konkurrensen inom idrotten krävs något utöver det vanliga för att lyckas. Vi vill hjälpa alla att nå sina mål vare sig det handlar om att vinna VM guld som att tappa några kilon i vikt.

Vi strävar efter att producera träningsverktyg som stöd till tävlingsidrottare, motionärer och tränare som vill effektivisera träningen. I detta arbete försöker vi efterleva vår produktfilosofi; enkelt, överskådligt och tidsbesparande.

Vår målsättning är att sprida kunskap och idéer som kan utveckla idrott, träning och hälsa. Vi vill exempelvis skapa möjligheter för utövare inom olika idrotter att ta del av varandras tränings- och tävlingsuppläggning.

Om du är intresserad av att bli återförsäljare för CoachWorkout®, eller av annat samarbete, kontakta oss på info(at)coachworkout.com.
  Sitemap   |    Länka till oss   |    Kontakta oss   |    Om oss  


Copyright © 2015 Starflake. All rights reserved